Robert ' Bob Rocky' Vervloet overleed vorige week in Heist-op-den-Berg
Volledig scherm
Robert ' Bob Rocky' Vervloet overleed vorige week in Heist-op-den-Berg © rv

PORTRET. Eerste Vlaamse rock-’n-roller Robert ‘Bob Rocky’ Vervloet (83) overleden. “Het was een dubbelleven: als Robert en als Bob. Die laatste was voor hem onmisbaar”

Heist-op-den-Berg“De mensen laten genieten: dat vond hij belangrijk.” In Heist-op-den-Berg is vorige week donderdag Robert Vervloet (83) overleden. De Heistenaar werd begin jaren 60 gelanceerd als de eerste Vlaamse rock-’n-roller en maakte furore onder de naam Bob Rocky. Zijn debuutsingle ‘t Is Over uit 1961 werd zijn grootste hit. Een portret van een geboren entertainer.  

  1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
    Mijntelco

    Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

    Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.