Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist
Volledig scherm
Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist © David Legreve

Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist: “Van tuinbeelden en antieke poorten tot unieke zuilen en bustes”

Heist-op-den-BergWie een uniek antiek stuk in huis wil halen moet langs de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg zijn. Onder andere zuilen, standbeelden, fonteinen, poorten en bustes worden er aan de man gebracht, vaak met 50 procent korting. De stukken moeten op termijn plaatsmaken voor de komst van bedrijfsunits. Serge Petit uit Putte neemt de verkoop voor zijn rekening.

 1. Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerheden”
  PREMIUM
  Herenthout

  Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerhe­den”

  Een frisse pint, een lekker wijntje of een deugddoend kopje koffie op een terrasje bij één of andere horecazaak. Dromen we daar niet allemaal van? Ja toch, zeker nu bekend gemaakt werd dat de terrassen op 8 mei weer open mogen voor de klanten. We gingen eens luisteren bij 10 horecanten in het Stoetersdorp. Lang niet iedere horeca-uitbater is even blij met de beperkte opening van hun zaak.
 2. Woonzorgcentrum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantaine na elk bezoek aan knuffelcontact”
  PREMIUM
  Rijmenam

  Woonzorg­cen­trum uit Rijmenam door familie voor de rechter gesleept: “Moeder moest zeven dagen in quarantai­ne na elk bezoek aan knuffelcon­tact”

  Een bewoonster van het woonzorgcentrum Zonneweelde in Rijmenam (Bonheiden) heeft samen met haar dochter een zaak in kortgeding aangespannen tegen het centrum omdat ze na elk familiebezoek zeven dagen in quarantaine moest. Moeder en dochter vonden de maatregel buiten proportie. “Zeker omdat de bewoners al hun vaccin hadden gekregen.” De rechter veegde uiteindelijk de klacht van tafel.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw