Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist
Volledig scherm
Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist © David Legreve

Opvallende uitverkoop langs N10 in Heist: “Van tuinbeelden en antieke poorten tot unieke zuilen en bustes”

Heist-op-den-BergWie een uniek antiek stuk in huis wil halen moet langs de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg zijn. Onder andere zuilen, standbeelden, fonteinen, poorten en bustes worden er aan de man gebracht, vaak met 50 procent korting. De stukken moeten op termijn plaatsmaken voor de komst van bedrijfsunits. Serge Petit uit Putte neemt de verkoop voor zijn rekening.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"