Gwendoline van Balberghe heeft met ‘NetjesOpOrde’ een boek uit rond opruimen en structuur met autisme
Volledig scherm
Gwendoline van Balberghe heeft met ‘NetjesOpOrde’ een boek uit rond opruimen en structuur met autisme © Marc Aerts

Opruimcoach Gwendoline brengt boek uit rond opruimen met autisme: “Duidelijk zeggen waar welke spullen moeten en vooral korte en duidelijke opdrachten geven”

SchriekProfessioneel opruimcoach Gwendoline van Balberghe (49) uit Schriek heeft met ‘NetjesOpOrde’ een boek uit rond opruimen en structuur met autisme. Tips, getuigenissen en oefeningen kregen hun plaats in de publicatie, die zich voornamelijk richt op de omgeving van personen met autisme. “Want het zijn vaak familieleden of begeleiders die bij mij aan de alarmbel komen trekken”, aldus Gwendoline.

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.