Los wegdek aan het OCMW van Heist
Volledig scherm
Los wegdek aan het OCMW van Heist © Marc Aerts

Oppositie klaagt los wegdek aan OCMW en Gouden Kruispunt aan: “Vooral aan het OCMW is het dramatisch”

Heist-op-den-BergDe natuurstenen aan het OCMW en het horecaplein Gouden Kruispunt tussen Oude Godstraat en Bergstraat zijn volgens oppositiepartij ETA+ aan vervanging toe. Gemeenteraadslid Marcel Van Hoof wees de meerderheid tijdens de laatste gemeenteraadszitting op de staat van de verkeerspunten. 

 1. Zo VeloVeilig is Heist-op-den-Berg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Heist-op-den-Berg

  Zo VeloVeilig is Heist-op-den-Berg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Heist-op-den-Berg hebben 183 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Cultuurcentrum trekt lessen uit corona: gespreide ticketverkoop en witruimte voor last-minute kansen
  Mechelen

  Cultuurcen­trum trekt lessen uit corona: gespreide ticketver­koop en witruimte voor last-minute kansen

  De seizoensbrochure 2022-2023 van Cultuurcentrum Mechelen (CCM) ziet er mager uit. Letterlijk, maar ook inhoudelijk. Het kiest immers voor een nieuwe aanpak met een meer gespreide ticketverkoop en de nodige witruimte voor last-minute kansen. “We hebben geleerd uit corona”, zegt cultuurschepen Björn Siffer. Het programma is daarom niet minder boeiend. De ambitie: na de pandemiedip opnieuw opklimmen naar 30.000 bezoekers.