Enkele leden van de Powerbikers in het Bergbos.
Volledig scherm
Enkele leden van de Powerbikers in het Bergbos. © Foto RV

Opnieuw fietswedstrijd in Bergbos

HEIST-OP-DEN-BERGIn het Bergbos vindt op zaterdag 28 april opnieuw een fietswedstrijd plaats. Met hun Powerbikers Challenge wil de Heistse vriendenkliek Powerbikers geld in het laatje brengen voor hun deelname aan de 1.000 kilometer van Kom Op Tegen Kanker. Een van de leden strijdt momenteel tegen kanker.

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Jaarlijkse najaarsexpositie van Putse kunstenaars in Beerzelse pastorij
  Putte

  Jaarlijkse najaarsex­po­si­tie van Putse kunste­naars in Beerzelse pastorij

  Het eerste weekend van oktober stelden de Putse kunstenaars die actief zijn in het Atelier voor Creatieve Expressie (ACE) opnieuw hun werken tentoon. Dit jaar vond de expositie plaats in de pastorij in Beerzel. “Bezoekers werden getrakteerd op een variatie aan werken: schilders, zijdeschilders, beeldhouwers en keramisten toonden met trots hun creatieve realisaties. Elk jaar opnieuw stel ik vast dat onze gemeente barst van het talent. Dankzij de expo krijgen kunstenaars de kans om hun werken tentoon te stellen op een unieke en mooie locatie", aldus burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester)
 3. De kracht van sociaal en betaalbaar wonen in de stad: cohousingproject Cord’o bracht geëngageerde en kwetsbare Antwerpenaren samen
  PREMIUM
  Antwerpen

  De kracht van sociaal en betaalbaar wonen in de stad: cohousing­pro­ject Cord’o bracht geëngageer­de en kwetsbare Antwerpena­ren samen

  Solidariteit, duurzaamheid en verbondenheid: dat zijn de sleutelwoorden voor het cohousingproject Cord’o in de Markgravebuurt. Een mix van acht sociaal voelende en maatschappelijk kwetsbare mensen heeft er een warm nest gevonden. Het project won in 2020 de wedstrijd alternatief wonen. De stad lanceert daarvan nu de vierde editie.