Place2B in Heist staat al een jaar leeg. De nieuwe uitbaters geven de zaak een make-over.
Volledig scherm
PREMIUM
Place2B in Heist staat al een jaar leeg. De nieuwe uitbaters geven de zaak een make-over. © David Legreve

Nieuwe uitbaters en nieuwe naam voor horecamonument Place 2B: “Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk”

Heist-op-den-BergDe bekende horecazaak Place 2B in het centrum van Heist-op-den-Berg heeft na meer dan een jaar leegstand nieuwe uitbaters gevonden. Het koppel Kim Belmans en Steven Schaerlaecken uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver steekt de komende weken de zaak in een nieuw jasje en komt ook met een nieuwe naam: Reverso. “We gaan ons voornamelijk focussen op een lekkere keuken. Op een danscafé zit de jeugd niet meer te wachten.”

 1. Muizenaar ontwikkelt drie lichtwandelingen: “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen”
  Mechelen

  Muizenaar ontwikkelt drie lichtwande­lin­gen: “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen”

  “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen.” Maarten Dever kreeg een onverwacht antwoord van Mechelen Feest toen hij voorstelde om een lichtwandeling te organiseren in Muizen. Hij ging meteen aan de slag. Het resultaat: drie lichtwandelingen. De persvoorstelling vond niet toevallig plaats in de Sint-Romboutskathedraal, waar vanaf de start van ‘Mechelen Houdt Je Warm’ (10 december) een imposante aardbol komt.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.