Woonzorgcentrum Berkenhof
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Berkenhof © David Legreve

Nieuwe Heistse welzijnsvereniging ‘De Zilveren Zwaan’ bundelt dienstverleningen voor ouderen en zorgbehoevenden: “Kunnen dan sneller en werkbaar handelen”

Heist-op-den-BergDe Heistse raad voor maatschappelijk welzijn gaf op 14 september akkoord voor de oprichting van de welzijnsvereniging ‘De Zilveren Zwaan’. De dienstverlening van woonzorgcentrum Berkenhof, de maaltijden aan huis, de gezinszorg, de poetshulp aan huis en de Minder Mobielen Centrale zullen vanaf 1 januari 2023 ondergebracht worden in de welzijnsverenging.

  1. Kerstconcert ‘Kerst-op-’t Goor’ in kerk van Heist-Goor
    Heist-Goor

    Kerstcon­cert ‘Kerst-op-’t Goor’ in kerk van Heist-Goor

    Sinfonia Heist organiseert op zondag 19 december haar jaarlijks kerstconcert ‘Kerst-op-’t Goor’ in de Sint-Alfonsuskerk in Heist-Goor. Het muzikale programma omvat bekende kerstliederen waaronder enkele Angelsaksische kerstsongs afgewisseld met instrumentale intermezzi. Het concert wordt gebracht door François Jacobs, bariton, en het Vocaal Ensemble voorbereid door Lydia Van den Berckt, orkestraal ondersteund door het ‘Diamond Chamber Orchestra’ onder leiding van haar dirigent André Walschaerts. Deuren gaan open om 14.30 uur, het concert zelf start om 15 uur. Tickets en info via www.sinfoniaheist.be.