HEIST-OP-DEN-BERG Zicht over het horecaplein vanop de berg
Volledig scherm
HEIST-OP-DEN-BERG Zicht over het horecaplein vanop de berg © David Legreve

Nieuwe Heistse kroeg- en zoektocht met verschillende opdrachten: “Tussendoor kan je terecht in enkele kroegen om iets te drinken”

 1. Coronagolf of niet, Jumping Mechelen gaat voor feesteditie: “Iedereen kan met een gerust hart naar de Nekkerhal afzakken”
  Mechelen

  Coronagolf of niet, Jumping Mechelen gaat voor feestedi­tie: “Iedereen kan met een gerust hart naar de Nekkerhal afzakken”

  De ene na de andere organisator trekt de stekker uit zijn evenement, maar niet Jumping Mechelen. De organisator zet alles op alles om van de 40ste editie van het paardensportevenement tussen kerst en nieuw een onvergetelijk feest te maken. “Met de huidige maatregelen zal deze editie zelfs niet zo veel verschillen van het vertrouwde Jumping Mechelen”, aldus voorzitter Gunther Van Lent.
 2. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
  PREMIUM
  Regio

  Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.
 3. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.