Naast bloemen en chocolade vind je in de zaak van Yves Sluyts en Jurgen Quinten ook decoratie, wijn, bier, thee en koekjes.
Volledig scherm
Naast bloemen en chocolade vind je in de zaak van Yves Sluyts en Jurgen Quinten ook decoratie, wijn, bier, thee en koekjes. © Marc Aerts

More flowers en gifts opent de deuren langs N10: “Bloemen en chocolade is de ideale combinatie om de coronablues te verdrijven”

Heist-op-den-BergLangs de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg is er met More flowers & gifts een nieuwe zaak geopend. Naast een decoratie-afdeling en bloembinderij vind je er ook een chocolaterie. 

 1. Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”

  Het zijn drukke tijden ten huize Bart Webers (36). Karen, de partner van Bart, schonk tien dagen geleden het levenslicht aan Anna, na Marie en Roos het derde meisje in de Webersbubbel, die nu uit vijf bestaat. Het familiale geluk lacht Bart Webers, die zijn handen meer dan vol heeft na de komst van een derde spruit, dus toe. Tijd om aan iets anders te denken, al was het maar voetbal in deze voetballoze tijden, heeft de Limburger uit Westmeerbeek niet.
 2. Aarschot betaalde jaar geleden 1,6 miljoen euro aan voetwegenactivist: “De wet moet nú aangepast worden, of dit zal nog gebeuren”
  PREMIUM
  Tielt-Winge/Aarschot/Glabbeek

  Aarschot betaalde jaar geleden 1,6 miljoen euro aan voetwegen­ac­ti­vist: “De wet moet nú aangepast worden, of dit zal nog gebeuren”

  Op 23 januari was het precies een jaar geleden dat de gemeenteraad in Aarschot een dadingsovereenkomst goedkeurde waarbij ze voetwegenactivist Marc Van Damme maar liefst 1,65 miljoen euro betaalden om de procedures te doen stoppen die hij aanspande tegen het stadsbestuur. Glabbeeks burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) roept op om een artikel in de wetgeving te veranderen waardoor alleen nog betrokken partijen die een rechtstreeks belang kunnen aantonen, een dwangsom kunnen eisen bij het niet naleven van de wetgeving.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht