De peuter Mathis uit Booischot
Volledig scherm
De peuter Mathis uit Booischot © pict. by Bert Van den Broucke © Photo News

“Mogelijk een derde van sms’jes voor Mathis is niet aangekomen”

“Een derde van de sms’jes voor Mathis zou niet aangekomen zijn.” De sms-actie voor Mathis Geens uit Booischot kreeg net als op maandag ook vandaag te maken met een technisch probleem. Vele sms’jes kwamen niet aan. 

26 reacties

 • louis van hoeylandt

  2 jaar geleden
  B V met geld op de tafel te leggen ..zal je zeker de farma bedrijven niet onder druk zetten , en ook de middelen om de personen die de onderhandelingen moeten doen zet je voor schut die hebben geen enkel argument meer om iets aan te vechten
 • Eddy Vermeulen

  2 jaar geleden
  Ik heb een SMS via Proximus verstuurd maar geen bericht terug ontvangen. De vorige keer voor Pia 5 SMS'jes verzonden, zonder probleem. Dat wil ik nu weer doen voor Mathis, waarom krijg ik nu geen bevestiging? Lijkt wel of de operatoren niet meer mee willen.
 • Jürgen Mouton

  2 jaar geleden
  Het is niet aan ons de medicatie van wie dan ook te betalen, en aandeelhouders rijk te maken. Het is aan overheden om te zorgen dat medicatie aan eerlijke prijzen op de markt komt. Maar, waar stop je dan? Als genoeg mensen vinden, dat een auto max. €15.000 mag kosten, moet de overheid dan ook ingrijpen? Iedereen vind dit of dat wel te duur, moet de overheid dan altijd ingrijpen? Of enkel in deze gevallen, omdat het kinderen betreft!? Voor wagens is er ook een terugbetaling, subsidies genaamd.
 • Ronald Van Roy

  2 jaar geleden
  Via Base berichtje verzonden en bevestiging gehad. Hopelijk komt voor dit ventje ook alles in orde.
 • Ingrid Meul Ingrid

  2 jaar geleden
  Ik kreeg een foutmelding, heb geprobeerd
 1. Duffels dansfestival Natural Highs Festival laat antibacteriële laag aanbrengen op dj-installatie en toiletten: “Willen de veiligste danservaring van het land aanbieden”
  Duffel

  Duffels dansfesti­val Natural Highs Festival laat antibacte­riële laag aanbrengen op dj-installa­tie en toiletten: “Willen de veiligste danserva­ring van het land aanbieden”

  Natural Highs Festival in Duffel wordt naar eigen zeggen het ‘veiligste festival van België’. De organisatie schakelt een bedrijf uit Hombeek in om de dj-installatie, tap en toiletten te behandelen met een een antivirale en antibacteriële coating. “We willen aan het publiek en de gemeente tonen dat we nog een extra stap willen zetten om het hier veilig te houden”, klinkt het.