De peuter Mathis uit Booischot
Volledig scherm
De peuter Mathis uit Booischot © pict. by Bert Van den Broucke © Photo News

“Mogelijk een derde van sms’jes voor Mathis is niet aangekomen”

“Een derde van de sms’jes voor Mathis zou niet aangekomen zijn.” De sms-actie voor Mathis Geens uit Booischot kreeg net als op maandag ook vandaag te maken met een technisch probleem. Vele sms’jes kwamen niet aan. 

26 reacties

 • louis van hoeylandt

  2 jaar geleden
  B V met geld op de tafel te leggen ..zal je zeker de farma bedrijven niet onder druk zetten , en ook de middelen om de personen die de onderhandelingen moeten doen zet je voor schut die hebben geen enkel argument meer om iets aan te vechten
 • Eddy Vermeulen

  2 jaar geleden
  Ik heb een SMS via Proximus verstuurd maar geen bericht terug ontvangen. De vorige keer voor Pia 5 SMS'jes verzonden, zonder probleem. Dat wil ik nu weer doen voor Mathis, waarom krijg ik nu geen bevestiging? Lijkt wel of de operatoren niet meer mee willen.
 • Jürgen Mouton

  2 jaar geleden
  Het is niet aan ons de medicatie van wie dan ook te betalen, en aandeelhouders rijk te maken. Het is aan overheden om te zorgen dat medicatie aan eerlijke prijzen op de markt komt. Maar, waar stop je dan? Als genoeg mensen vinden, dat een auto max. €15.000 mag kosten, moet de overheid dan ook ingrijpen? Iedereen vind dit of dat wel te duur, moet de overheid dan altijd ingrijpen? Of enkel in deze gevallen, omdat het kinderen betreft!? Voor wagens is er ook een terugbetaling, subsidies genaamd.
 • Ronald Van Roy

  2 jaar geleden
  Via Base berichtje verzonden en bevestiging gehad. Hopelijk komt voor dit ventje ook alles in orde.
 • Ingrid Meul Ingrid

  2 jaar geleden
  Ik kreeg een foutmelding, heb geprobeerd
 1. Leerlingen Heilig-Hartcollege verspreiden geschiedenis en toekomstplannen van Hnita Jazz Club bij jongeren: “Mooie uitdaging voor ons eindwerk”
  Heist-op-den-Berg

  Leerlingen Hei­lig-Hartcolle­ge versprei­den geschiede­nis en toekomst­plan­nen van Hnita Jazz Club bij jongeren: “Mooie uitdaging voor ons eindwerk”

  Vier leerlingen Handel van het laatste jaar van het Heilig-Hartcollege zetten mee hun schouders onder de giftencampagne ‘Eerst de balken, dan de noten’ voor de verbouwing van de Hnita Jazz Club in Heist. Cédric Roclée, Lauren Grant, Naima Creemers en Diandra Docx zullen, in kader van hun eindwerk, de campagne en de geschiedenis van de befaamde club verspreiden onder hun eigen generatie.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil