Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Man riskeert 1 jaar cel na klappen aan driejarig zoontje

Heist-op-den-BergHet parket heeft een celstraf gevorderd van 1 jaar effectief tegen een man uit Heist-op-den-Berg. De man sloeg in de zomer van 2020 zijn driejarig zoontje in het gezicht.

 1. Was het zelfdoding... of tóch een ‘strijkijzermoord’? Familie Julienne (73) vraagt en krijgt bijkomend onderzoek
  PREMIUM
  KEERBERGEN

  Was het zelfdoding... of tóch een ‘strijkij­zer­moord’? Familie Julienne (73) vraagt en krijgt bijkomend onderzoek

  De stiefdochter van Julienne Pauwels (73), de vrouw die vorig jaar stierf in verdachte omstandigheden, heeft samen met haar advocaat bijkomend onderzoek gevraagd in het dossier van de strijkijzermoord. Aanvankelijk leek het door het gerecht zonder gevolg te worden geklasseerd. Een paar onderzoeksdaden werden nu toch toegekend. De enige verdachte André B. (71), Juliennes ex-partner, is al een hele poos op vrije voeten.
 2. Metalavond met twee bands in café ‘t Wit Paard
  Heist-Goor

  Metalavond met twee bands in café ‘t Wit Paard

  Café ‘t Wit Paard in Heist-Goor organiseert op zaterdag 28 januari een avondje metal met twee bands. Headliner van de avond Behind Bars brengt een mix van groovy en trash metal en verzorgde eerder al het voorprogramma van onder andere Madball en Pro-Pain. Openingsact in ‘t Wit Paard is metalcoreband Raise Your Fist, dat er om 21 uur aan begint. Toegang is gratis. Café ‘t Wit Paard vind je langs de Pastoor Mellaertsstraat in het centrum van Heist-Goor.