MECHELEN - KV Mechelen nam het op 20 juli 2019 als toenmalig bekerwinnaar op tegen KRC Genk dat landskampioen was geworden.
Volledig scherm
MECHELEN - KV Mechelen nam het op 20 juli 2019 als toenmalig bekerwinnaar op tegen KRC Genk dat landskampioen was geworden. © Photo News

KV-fan vraagt schadevergoeding van andere fan na val door duw op de tribunes

MechelenEen 42-jarige KV-fan is maandag op de rechtbank in Mechelen een schadevergoeding komen vragen aan een andere KV-fan (25) uit Heist-op-den-Berg. De veertiger liep zware verwondingen op aan zijn knie en knieprothese na een val door een onrechtstreekse duw van de Heistenaar.

  1. “Cocaïnedieven, kom tevoorschijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschuwing van ontvoerders ‘De Schedel’
    PREMIUM

    “Cocaïne­die­ven, kom tevoor­schijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschu­wing van ontvoer­ders ‘De Schedel’

    De aanslagen van afgelopen weekend op het wokrestaurant Wok & Chicken Style aan de Jules Moretuslei in Wilrijk en op een woning in de Zwartzustersberg in Mechelen zijn volgens een betrouwbare bron niets minder dan een signaal van de ontvoerders van Mo Azzaoui, bijgenaamd “Schedel”. Op beide adressen wonen familieleden van King en Smiley, die volgens Azzaoui verantwoordelijk zijn voor de diefstal van 1 ton cocaïne, waar de ontvoerders hem eerder van verdachten.
    Mechelen