Kinderen en leerkrachten basisschool Hallaar worden getest op corona in bus: “Directie deed er goed aan de school te sluiten”

HallaarLeerlingen en personeel van de Gesubsidieerde Vrije Gemengde Basisschool in Hallaar werden vandaag getest op Covid-19. Het grootschalig testmoment vond plaats in een lijnbus die geparkeerd stond op de parking in hartje Hallaar. De basisschool, momenteel gesloten, werd eerder in de maand geconfronteerd met besmettingen in het zesde leerjaar.

 1. ‘Thuis’-acteurs spelen in Theater M voor livestream: “Holy shit, wat hebben we dit gemist!”
  PREMIUM
  Mechelen

  ‘Thuis’-ac­teurs spelen in Theater M voor livestream: “Holy shit, wat hebben we dit gemist!”

  “Holy shit, wat hebben we dit gemist!” Pieter Jan De Paepe slaakt een zucht van opluchting. Vrijdagavond mogen de Lierenaar en zijn stiefmoeder Katrien De Becker eindelijk nog eens de bühne op – die van Theater M - al is het dan voor een live-publiek op afstand. Dat met de voorstelling ‘OnbeDOELd’. “Ik kijk ernaar uit als een klein kind”, lacht de actrice.
 2. Programmamaker ‘Huizenjagers’ wordt nu zelf vastgoedmakelaar in het Mechelse: “Al duizenden huizen bestudeerd”
  PREMIUM
  Putte/Duffel/Mechelen

  Programma­ma­ker ‘Huizenja­gers’ wordt nu zelf vastgoedma­ke­laar in het Mechelse: “Al duizenden huizen bestudeerd”

  Na jarenlang honderden vastgoedmakelaars in beeld te hebben gebracht voor het Play4-programma ‘Huizenjagers’ ruilt de 33-jarige Erik Sels uit Duffel de televisiewereld in voor een job als... vastgoedmakelaar. Immo Vercammen, met hoofdzetel in Putte, haalde de voormalig eindverantwoordelijke en redacteur van de huizenjacht binnen als versterking.
 1. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen

 2. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten