HEIST-OP-DEN-BERG Jolien Aerts runt de webshop Tsjilp
Volledig scherm
HEIST-OP-DEN-BERG Jolien Aerts runt de webshop Tsjilp © David Legreve

Jolien opent online snuisterwinkel Tsjilp: “Kies heel bewust voor Belgische merken”

Heist-op-den-BergTsjilp, die speelse naam koos Jolien Aerts uit Heist-op-den-Berg voor haar online ‘snuisterwinkel’. “Ik verkoop allerlei hebbedingen: woondecoratie, juwelen, papierwaren, leuke spullen voor de kinderen… Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ik blijf weg van de massaproductie en kies heel bewust voor Belgische merken.”

 1. Gemeenteraad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en rechtstreekse ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek”
  Heist-op-den-Berg

  Gemeente­raad keurt vijfde tak voor rondpunt aan Fabiola goed: “Voor een betere en recht­streek­se ontslui­ting van bedrijven­ter­rein Heistse Hoek”

  De gemeenteraad van Heist-op-den-Berg heeft het stratentracé en de uitrusting van een nieuwe, vijfde afslag voor de ovonde N10-Wouwerstraat, beter bekend als het rondpunt Fabiola, goedgekeurd. De nieuwe gemeenteweg moet voor een betere ontsluiting van bedrijventerrein Heistse Hoek zorgen en de voormalige SPAR-site toegankelijk maken.
 2. Nieuwe Heistse welzijnsvereniging ‘De Zilveren Zwaan’ bundelt dienstverleningen voor ouderen en zorgbehoevenden: “Kunnen dan sneller en werkbaar handelen”
  Heist-op-den-Berg

  Nieuwe Heistse welzijns­ver­e­ni­ging ‘De Zilveren Zwaan’ bundelt dienstver­le­nin­gen voor ouderen en zorgbehoe­ven­den: “Kunnen dan sneller en werkbaar handelen”

  De Heistse raad voor maatschappelijk welzijn gaf op 14 september akkoord voor de oprichting van de welzijnsvereniging ‘De Zilveren Zwaan’. De dienstverlening van woonzorgcentrum Berkenhof, de maaltijden aan huis, de gezinszorg, de poetshulp aan huis en de Minder Mobielen Centrale zullen vanaf 1 januari 2023 ondergebracht worden in de welzijnsverenging.
 3. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).