Papa Glen, Mathis en mama Annick
Volledig scherm
Papa Glen, Mathis en mama Annick © Marc Aerts

Inzamelingsactie via Facebook om dure therapie voor Mathis (17 maanden) te kunnen betalen

Via Facebook is er een inzamelingsactie gestart voor Mathis Geens uit Booischot, het jongetje dat wacht op een therapie met een prijskaartje van 182.000 euro. Het is de grootmoeder van Mathis die de actie op poten heeft gezet, met goedkeuring van de ouders. Op enkele dagen tijd is er om en bij de 6.000 euro ingezameld.

6 reacties

 • Britt Beyens

  1 jaar geleden
  Sms gestuurd. Hoop dat de overheid eens wat gaat doen. Mss dat het koningshuis eens gaat nadenken en ook eens maandelijks een bedrag op een rekening stort voor al die kleintjes die het zo nodig hebben !
 • Eveline Snoeckx

  1 jaar geleden
  Storting geplaatst. Veel succes
 • Wesley Kenis

  1 jaar geleden
  Persoonlijk vind ik dit soort acties egoïstisch. Wij moeten betalen voor hun kind terwijl vele andere kinderen een erger lot wacht: sterven in annonimiteit. Ik zou veel liever een organisatie zien die de woekerprijzen juridisch aanvecht voor het welzijn van ALLE kinderen ipv steeds individueel. Waarop dit niet allemaal groeperen en het geld dat 1 actie overheeft doneren aan een andere die het geld kan gebruiken. Nu zijn er teveel stichtingen met hetzelfe doel als CONCURRENTEN ipv bondgenoten!!!!
 • Paul Borgers

  1 jaar geleden
  Wij zijn al lang geleden van facebook afgestapt en kunnen blijkbaar niet doneren. Is er ergens een website waar we terecht kunnen ?
 • Carina Brack

  1 jaar geleden
  Hey lieve Mathis, mama en papa ❤️ Ik wil jullie zo ontzettend graag steunen maar kan dit (ook) niet via FB. Graag een andere manier waarop dit kan gebeuren?? Eventueel eveneens via sms? Ontiegelijk veel succes kleine vriend, de kaarsjes branden en de duimen staan omhoog! DIKKE knuffel, Carina
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo