De inhuldigingsplaat van het nieuwe zwemcomplex wordt officieel voorgesteld.
Volledig scherm
De inhuldigingsplaat van het nieuwe zwemcomplex wordt officieel voorgesteld. © David Legreve

"In 2020 staan we hier terug... in badpak"

HEIST-OP-DEN-BERGEen delegatie van het schepencollege en Sportoase heeft gisteren de inhuldigingsplaat van het nieuwe zwembadencomplex langs de Lostraat onthuld. In het voorjaar van 2020 zou het zwembadencomplex er moeten staan.

 1. Boer Toby vraagt vriendin Evy ten huwelijk met bezaaid veld: “Ze heeft er lang op moeten wachten, dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen”
  Aarschot

  Boer Toby vraagt vriendin Evy ten huwelijk met bezaaid veld: “Ze heeft er lang op moeten wachten, dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen”

  Een boer uit Aarschot heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd via een wel heel origineel huwelijksaanzoek. Hij heeft de letters ‘Evy, wil je met mij trouwe’ ingezaaid in een veld naast de snelweg en vervolgens een drone opgelaten. “Evy heeft heel lang moeten wachten op een huwelijksaanzoek dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen.”
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.