De Hnita Jazz Club ging dit weekend open
Volledig scherm
De Hnita Jazz Club ging dit weekend open © Marc Aerts

Hnita Jazz Club heropent na grondige verbouwingswerken: “Alleen maar enthousiaste reacties ontvangen”

Heist-op-den-BergIn Heist-op-den-Berg vond dit weekend de heropening van de Hnita Jazz Club plaats. Op zaterdagavond speelde Philip Catherine voor een uitverkochte zaal, op zondag vond er een familiedag plaats met gratis concerten.

  1. Aantal winkeldiefstallen in 2022 erom gestegen, ook het aantal fietsdiefstallen ging weer omhoog: “Maar dieven gingen vaker georganiseerder en professioneler te werk”
    PREMIUM
    Mechelen

    Aantal winkeldief­stal­len in 2022 erom gestegen, ook het aantal fietsdief­stal­len ging weer omhoog: “Maar dieven gingen vaker georgani­seer­der en professio­ne­ler te werk”

    Nog nooit lag het aantal winkeldiefstallen in de stad Mechelen zo hoog als in de eerste helft van 2022. Dat blijkt uit de criminialiteitscijfers van de politie sinds de start van het bijhouden van de statistieken in 2002. Ook het aantal fietsdiefstallen blijft een probleem. “Maar door in de toekomst nog korter op de bal te spelen, hopen we deze fenomenen sneller in de kiem te smoren”, belooft burgemeester Alexander Vandersmissen (Open VLD).