Hestival 2019. Channel Zero
Volledig scherm
Hestival 2019. Channel Zero © Wannes Vansina

Hestival stelt affiche van 16e editie voor: #LikeMe, Absynthe Minded en lokaal talent op het podium

Heist-op-den-BergOp zaterdag 27 augustus is het zover, dan palmt de zestiende editie van Hestival het Cultuurplein van Heist-op-den-Berg in. Het belooft een knallende editie te worden, met onder andere #LikeMe en Absynthe Minded op het podium.

 1. Beweegbank aan Sporthal De Lichten: “Voorzien van infopanelen met laagdrempelige oefeningen”
  Booischot

  Beweegbank aan Sporthal De Lichten: “Voorzien van infopane­len met laagdrempe­li­ge oefeningen”

  Het lokaal bestuur van Heist-op-den-Berg liet aan Sporthal De Lichten in deelgemeente Booischot een beweegbank plaatsen. Een beweegbank is een meerpersoonszitbank met allerlei beweegfuncties. “Onderzoek wijst uit dat mensen actiever zijn als er zich dichter bij hun woonplaats sportinfrastructuur bevindt. Daarom kocht team Sport en Jeugd Heist-op-den-Berg via de groepsaankoop van Sport Vlaanderen een mobiele Ipitup-beweegbank”, deelt sportschepen Eva Van den Brande (Open Vld) mee. “De bank staat op dit moment opgesteld aan sporthal De Lichten in Booischot en kan door iedereen vrij gebruikt worden. Ze is voorzien van infopanelen met laagdrempelige oefeningen. Wie meer uitgebreide oefeningen wenst, kan zich gratis registreren op www.ipitup.be.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.