Flosh Goyvaerts ('t Hoekske), Tarek Oueslati (La Cita), Marcel Van Hoof (De Oude Zwaan), Rene Loosen (Asian Kitchen) en Yves Janssens ('t Pleintje) op de berg van Heist
Volledig scherm
PREMIUM
Flosh Goyvaerts ('t Hoekske), Tarek Oueslati (La Cita), Marcel Van Hoof (De Oude Zwaan), Rene Loosen (Asian Kitchen) en Yves Janssens ('t Pleintje) op de berg van Heist © Marc Aerts

Heistse horecabazen vragen gemeente om alsnog werk te maken van braderij: “Opnieuw een jaar zonder braderij is een drama”

Heist-op-den-Berg“Er zijn braderijen in Herentals en Geel, en in augustus kan je al terug naar Pukkelpop... waarom dan niet naar de braderij van Heist?” Enkele horecabazen van Heist-op-den-Berg vragen aan het lokaal bestuur om mee de schouders te zetten onder een braderij in augustus of september. Organisator Bergstraatcomité besloot onlangs om ook dit jaar geen braderij te organiseren. “Maar met de steun van het bestuur lukt het misschien wel.”

  1. Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivierenland
    PREMIUM
    Kempen/Rivierenland

    Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivieren­land

    Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer aardbeien, gevangenissen, Keizer Karel en zelfs muziek staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in onder andere de buurt van Hoogstraten, Lier, Olen, Turnhout, Bornem en Mol. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.