Linda Moris en Jozef Van der Kuylen met dochter Caro in kledingwinkel Noémie, de “oudste” deelnemer van de braderij
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Moris en Jozef Van der Kuylen met dochter Caro in kledingwinkel Noémie, de “oudste” deelnemer van de braderij © David Legreve

Heistse handelaars maken zich op voor eerste braderij sinds 2019: “Lange werkdagen, maar de braderij blijft voor ons belangrijk”

Heist-op-den-BergIn Heist-op-den-Berg werd op vrijdagmiddag de braderij, pre-corona goed voor 40.000 bezoekers, in gang getrapt. Niet alleen goed nieuws voor iedereen die van een terrasje, nachtelijk uitstapje of vervroegde solden kan genieten, maar ook voor de handelaars van de Bergstraat en de verenigingen. Na twee uitgestelde edities zien zij een belangrijk inkomstenbron terugkeren.

  1. “Corona of niet, er moest en zou dit jaar een braderij komen”: Heists evenement van het jaar is terug van weggeweest
    PREMIUM
    Heist-op-den-Berg

    “Corona of niet, er moest en zou dit jaar een braderij komen”: Heists evenement van het jaar is terug van weggeweest

    De populaire braderij van Heist-op-den-Berg keert komend weekend na twee jaar uit een coronapauze. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni wordt het centrum ingepalmd door kramen, standen en terrassen van de lokale middenstand en verenigingen. Pre-corona was de braderij telkens goed voor zo’n 40.000 bezoekers. “Nog een jaar zonder? Dat willen we Heist niet aandoen”, klinkt het bij het organiserend comité.