Elentriek en Cultuurcentrum Zwaneberg slaan opnieuw de handen in elkaar ten voordele van CaSaDicolore , G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide
Volledig scherm
Elentriek en Cultuurcentrum Zwaneberg slaan opnieuw de handen in elkaar ten voordele van CaSaDicolore , G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide © archief David Legreve

Heistse coverband Elentriek speelt opnieuw Nederlandstalige top 30 voor het goede doel: “Samenwerking met Radio Christina om meer stemmers te bereiken”

Heist-op-den-BergCoverband Elentriek speelt op 19 december in CC Zwaneberg opnieuw een Nederlandstalige top 30 ten voordele van het goede doel. De band lanceert wederom een lijst van 150 Nederlandstalige nummers waaruit het publiek kan kiezen welke nummers de setlist van ‘Elentriek voor ‘t leven’ halen. 

  1. Vaccinatiecentrum Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigingen: “Geen naam op uitnodiging en valse links”
    Putte/Bonheiden/Heist-op-den-Berg

    Vaccinatie­cen­trum Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigin­gen: “Geen naam op uitnodi­ging en valse links”

    Het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Bonstato in het Putse Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigingen per mail voor de boosterprik. Volgens centrummanager Chris Van Tongelen zijn er aantal zaken die weggeven dat het om een valse uitnodiging gaat. “In de valse mails staan nergens de namen van de ontvangers vermeld en klik je op een link, dan word je doorverwezen naar een ‘rare’ website. Alle links komen uit bij dezelfde site. Wanneer je periode van zes maanden (Pfizer) of vier maanden (AstraZeneca) na je laatste prik nog niet voorbij is, ga je ook nog geen uitnodiging ontvangen.” Wie vragen heeft, kan terecht bij het callcenter van het centrum op 03 218 27 05, dit van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur.