Het lokaal bestuur van Heist zet verder in op digitale dienstverlening
Volledig scherm
Het lokaal bestuur van Heist zet verder in op digitale dienstverlening © David Legreve

Heist verbetert digitale dienstverlening om papierberg te verkleinen: “Versturen van post is kostelijk en niet erg ecologisch”

Heist-op-den-BergOm de communicatie met de burger steeds meer te laten verlopen via de digitale E-box, zal Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg samenwerken met Digitaal Vlaanderen. Een koppeling tussen het online Mijn Burgerprofiel en de applicaties van Cipal Schaubroeck, één van de IT-partners van het lokale bestuur, zal ervoor zorgen dat het lokale bestuur steeds minder papieren documenten moet versturen.

 1. Gabryella blikt tevreden terug op finale Belgian Junior Coffee Ambassador: “Mijn koffie was de beste”
  PREMIUM
  Peulis/Mechelen

  Gabryella blikt tevreden terug op finale Belgian Junior Coffee Ambassador: “Mijn koffie was de beste”

  Gabryella Massaruto (18) uit Peulis heeft dinsdag haar schooljaar in schoonheid beëindigd met deelname aan de finale van Belgian Junior Coffee Ambassador. Ze zette de jury haar beste ‘slow coffee’ voor. De boon valt niet ver van de koffieplant. “Als kind zag ik mijn grootmoeder koffie telen in haar boerderij”, vertelt de half Braziliaanse half Italiaanse.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?