Heist Loopt
Volledig scherm
© Heist Loopt

Heist Loopt wijzigt parcours: “Bergop in plaats van Oude Godstraat en Herentalsesteenweg”

Het parcours van Heist Loopt, dat op 25 augustus zal plaatsvinden in het centrum van Heist-op-den-Berg, is dit jaar gewijzigd. Aan de cafés aan de voet van de berg lopen deelnemers niet langer meer richting Herentalsesteenweg, langs de Oude Godstraat, maar zetten ze vanuit de Bergstraat meteen koers via de Bergop richting het Kerkplein. 

0 reacties

 1. Zomerbar Calabria krijgt stilaan vorm: “Zomerse beleving voor het ganse gezin met speeltuin, restaurant, terras en groot LED-scherm voor Rode Duivels”
  Herentals

  Zomerbar Calabria krijgt stilaan vorm: “Zomerse beleving voor het ganse gezin met speeltuin, restaurant, terras en groot LED-scherm voor Rode Duivels”

  Vanaf vrijdag 21 mei openen in Herentals aan de Herenthoutseweg de deuren van zomerbar Calabria. Momenteel is men volop bezig met de opbouw van het terrein dat plaats zal bieden aan een vijfhonderdtal gasten. De uitbaters willen met Calabria een plek creëren waar jong en oud gezellig kan komen eten, drinken en plezier maken.
 2. Gezellig tafelen op het nieuwe tuinterras van Mocca d’Or: “Een extra troef in deze toch wel bizarre tijden”
  PREMIUM
  Herenthout

  Gezellig tafelen op het nieuwe tuinterras van Mocca d’Or: “Een extra troef in deze toch wel bizarre tijden”

  Terrasjes hier, terrasjes daar. Stilaan geraakt de horeca klaar. Om het met een rijmpje uit te drukken, zit men ook in Herenthout vol ongeduld te wachten op de opening van de talrijke terrassen. In het centrum, pal tussen de legendarische Zaal Lux en de kerk, kan je vanaf morgen genieten van lekker eten en drinken op het nieuwe tuinterras van restaurant Mocca d’Or. “Op ons terrasje aan de voorzijde zat men toch wel vaak in de schaduw. Hier in de tuin kan men al van in de voormiddag genieten van het zonnetje. Altijd leuk!”, klinkt het bij zaakvoerders Lindsey en Sven.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”