Aan de Sporthal wordt 10.000 stappen per dag zetten gepromoot
Volledig scherm
Aan de Sporthal wordt 10.000 stappen per dag zetten gepromoot © David Legreve

Heist lanceert campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt’ met 12 uur op de loopband

 1. IN BEELD. Op verkenning in Mechels ‘spookhotel’: “Ooit megalomaan project, nu maken we er openluchtmuseum van”
  PREMIUM
  Mechelen

  IN BEELD. Op verkenning in Mechels ‘spookhotel’: “Ooit megalomaan project, nu maken we er openlucht­mu­se­um van”

  Na meer dan vijftig jaar krijgt het ‘spookhotel’ in het Mechelse Vrijbroekpark een nieuwe bestemming. Het restant van wat ooit een megahotel had moeten worden, zal tegen eind volgend jaar voor het eerst worden ontsloten voor het publiek met een nieuw wandelpad. Wij konden nu al op ontdekking door de kleurrijke ruïne, en deden dat onder de deskundige vleugels van parkmedewerkers Barbara Pardon en Marc Goossens. “Nu even opletten dat je je nek niet breekt.”
 2. Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileumshows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”
  Heist-op-den-Berg

  Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileum­shows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”

  Van Amsterdam, Keulen en Berlijn tot Londen, Ibiza en de caféplanken van Vlaanderen: de afgelopen jaren heeft Heistenaar Dirk Calander (46) de travestietenshows aan elkaar geregen. Om zijn 30ste jaar als travestiet te vieren speelt Dirk, die optreedt onder de naam Vinyl Desertstorm, komende maand jubileumshows in CC Zwaneberg. “Naar een travestietenshow gaan kijken, wordt ondertussen geaccepteerd.”
 1. 5x weekendtips in Leuven en het Hageland: van streetartwandeling tot musicalvoorstelling ‘The Wizard of Oz’ en dansen met de Romeo’s
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  5x weekend­tips in Leuven en het Hageland: van streetart­wan­de­ling tot musical­voor­stel­ling ‘The Wizard of Oz’ en dansen met de Romeo’s

  Nog geen plannen voor het weekend van 28 en 29 januari? Perfect, want met deze tips vind je zeker een goede reden om er samen met je vrienden, familie of gezin op uit te trekken. Onze redactie verzamelde een divers aanbod aan activiteiten. Lees snel verder en ontdek wat Leuven en het Hageland dit weekend te bieden hebben.