Archiefbeeld van de kerstmarkt van Heist
Volledig scherm
Archiefbeeld van de kerstmarkt van Heist © David Legreve

Geen kerstmarkt in Heist-op-den-Berg dit jaar, berg krijgt mogelijk extra kerstverlichting: “Zien partner wegvallen voor organisatie van de markt”

Heist-op-den-BergHeist-op-den-Berg zal ook het jaar 2021 afsluiten zonder kerstmarkt. Vorig jaar stak Covid-19 nog stokken in de wielen, dit jaar ziet de gemeente haar tweede partner, zijnde het Bergstraatcomité, zich uit de organisatie van het evenement stappen. De berghelling krijgt dit jaar mogelijk wel wat extra kerstverlichting.

 1. Vaccinatiecentrum Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigingen: “Geen naam op uitnodiging en valse links”
  Putte/Bonheiden/Heist-op-den-Berg

  Vaccinatie­cen­trum Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigin­gen: “Geen naam op uitnodi­ging en valse links”

  Het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Bonstato in het Putse Klein Boom waarschuwt voor valse uitnodigingen per mail voor de boosterprik. Volgens centrummanager Chris Van Tongelen zijn er aantal zaken die weggeven dat het om een valse uitnodiging gaat. “In de valse mails staan nergens de namen van de ontvangers vermeld en klik je op een link, dan word je doorverwezen naar een ‘rare’ website. Alle links komen uit bij dezelfde site. Wanneer je periode van zes maanden (Pfizer) of vier maanden (AstraZeneca) na je laatste prik nog niet voorbij is, ga je ook nog geen uitnodiging ontvangen.” Wie vragen heeft, kan terecht bij het callcenter van het centrum op 03 218 27 05, dit van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.