Naar het politieke debat van Groot Heist Anders in café De Oude Zwaan - dé grote afwezige bleek CD&V - kwamen vooral middenstanders en lokale verenigingen afgezakt.
Volledig scherm
Naar het politieke debat van Groot Heist Anders in café De Oude Zwaan - dé grote afwezige bleek CD&V - kwamen vooral middenstanders en lokale verenigingen afgezakt. © Foto Marc Aerts

"Er wordt niet genoeg beboet"

HEIST-OP-DEN-BERGHandelaars van de Bergstraat, marktkramers en verenigingen hebben gisterenavond hun zegje gedaan over het centrum van Heist-op-den-Berg tijdens het debat dat politieke partij Groot Heist Anders organiseerde. Vooral de blinden en slechtzienden én de marktkramers hadden kritiek op het beleid van de gemeente.

  1. Maneblussers lopen storm voor boek over hun legende: “We zijn niet vies van een beetje zelfspot”
    PREMIUM
    Mechelen

    Maneblus­sers lopen storm voor boek over hun legende: “We zijn niet vies van een beetje zelfspot”

    De Mechelaars danken hun spotnaam aan een legende, maar hoe luidde die ook weer precies? Dat en veel meer ontdekken lezers in ‘De Maneblussers’, een nieuw en rijkelijk geïllustreerd boek dat vanaf 14 november in de boekhandel ligt. De makers kregen deze week de eerste exemplaren. “We zijn weggeblazen”, lachen de vijf. Ze blijven voorlopig de enige die het boek hebben gezien en toch werden op een week tijd al meer dan 200 exemplaren verkocht.