Ruben Van Rompaey in het hamburgerrestaurant Hamburg.
Volledig scherm
Ruben Van Rompaey in het hamburgerrestaurant Hamburg. © Marc Aerts

Eerste reservaties lopen nu al binnen bij Iverans en Hamburg: “Terrassen overdekken om het ook bij regenweer comfortabel te maken”

Heist/Beerzel/AarschotRuben Van Rompaey van Brasserie Iverans in Beerzel en hamburgerrestaurants Hamburg in Heist-op-den-Berg en Aarschot merkt nu al dat de plaatsjes op de terrassen van zijn zaken felbegeerd zijn. 

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”
  PREMIUM
  Lier

  Lierenaar Robin (20) groeit onder vleugels van idool Koen Wauters uit tot revelatie bij The Voice: “Na eerste noot verdwijnen alle zenuwen”

  Eén van dé ontdekkingen in het lopende seizoen van The Voice van Vlaanderen is Robin Crauwels. De 20-jarige Lierenaar zit in het team van zijn idool Koen Wauters en geniet met volle teugen van het hele avontuur. “Voor deze once in a lifetime ervaring moet nu even alles wijken”, zegt Robin aan de vooravond van een nieuwe liveshow.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"