Ruben Van Rompaey in het hamburgerrestaurant Hamburg.
Volledig scherm
Ruben Van Rompaey in het hamburgerrestaurant Hamburg. © Marc Aerts

Eerste reservaties lopen nu al binnen bij Iverans en Hamburg: “Terrassen overdekken om het ook bij regenweer comfortabel te maken”

Heist/Beerzel/AarschotRuben Van Rompaey van Brasserie Iverans in Beerzel en hamburgerrestaurants Hamburg in Heist-op-den-Berg en Aarschot merkt nu al dat de plaatsjes op de terrassen van zijn zaken felbegeerd zijn. 

 1. Familie van overledenen leggen bloemenkrans op ontruimde zone kerkhof Heist: “Voor nabestaanden die in de toekomst met dezelfde pijn en miserie worden geconfronteerd”
  Heist-op-den-Berg

  Familie van overlede­nen leggen bloemen­krans op ontruimde zone kerkhof Heist: “Voor nabestaan­den die in de toekomst met dezelfde pijn en miserie worden geconfron­teerd”

  Familie en vrienden van overledenen van wie het graf op het kerkhof van Heist centrum werd ontruimd, hebben op zaterdag een krans en bloemen gelegd op de ontruimde zone. Gemeenteraadslid van eta+ Marcel Van Hoof klaagde in het verleden al ettelijke malen de grootschalige ontruiming aan wegens onnodig. “Het opschrift van de krans ‘Voor onze dierbare. Samen niet alleen’ is niet alleen gekozen ter nagedachtenis van de mensen die wij zijn verloren, maar ook voor nabestaanden die in de toekomst met dezelfde pijn en miserie worden geconfronteerd. Want er staan nog heel wat ontruimingen op de andere kerkhoven van Heist-op-den-Berg gepland”, legt Van Hoof uit. “Een extra kaakslag in het gezicht is dat de gemeente een bank heeft geplaatst aan de plaats waar de graven ontruimd zijn. Waarom? Om naar het gras en de bloemen te kijken? Een kerkhof is een plaats om te rouwen. Voor gras en bloemen kan je naar het bos.”
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique