HEIST-OP-DEN-BERG Julien Van Essch plaatste een bordje met “Eenzame man zoekt eenzame vrouw” op aan zijn raam
Volledig scherm
HEIST-OP-DEN-BERG Julien Van Essch plaatste een bordje met “Eenzame man zoekt eenzame vrouw” op aan zijn raam © David Legreve

Eenzame Julien uit Heist krijgt eerste telefoontjes: “Zelfs mannen bellen me op”

Heist-op-den-BergHeistenaar Julien Van Essche (67 jaar), die via een bordje aan zijn raam naar gezelschap zocht, heeft na zijn oproep op HLN.be al minstens zeven telefoontjes ontvangen. Enkele weken geleden plaatste hij het bordje met daarop het opschrift ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ achter het glas. Op vrijdag kreeg hij verschillende telefoontjes. 

  1. Julien (67) plaatst bordje ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ aan zijn raam: “Een goede babbel bij een koffietje, dat mis ik”
    PREMIUM
    Heist-op-den-Berg

    Julien (67) plaatst bordje ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ aan zijn raam: “Een goede babbel bij een koffietje, dat mis ik”

    “Door die corona kan ik moeilijk iemand aanspreken. Afstand bewaren, hé.” Heistenaar Julien Van Esch (67 jaar) heeft achter het raam van zijn woonst in de Stationsstraat een bordje met daarop het opschrift ‘Eenzame man zoekt eenzame vrouw’ staan. Door de lockdownperiodes en een afgesprongen relatie zijn het voor Julien eenzame tijden. “Er moet zelfs geen relatie uit voortvloeien. Als ik maar iemand heb om mee te praten.”