Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Getty Images

Drugsdealer (18) loopt tegen de lamp bij politiecontrole: “Ik had een schuld bij mijn dealer en moest drugs verkopen”

Heist-op-den-BergEen jongeman uit Tremelo vroeg vandaag aan de rechter om enige mildheid. Hij stond terecht voor het bezit en verhandelen van drugs. In augustus liep hij in Heist-op-den-Berg tegen de lamp. Het parket eist een celstraf van 18 maanden met uitstel. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. 25.000 ton ziekenhuis maakt plaats voor woonproject Maarten: “Buurt voor iedereen”
  PREMIUM
  Mechelen

  25.000 ton ziekenhuis maakt plaats voor woonpro­ject Maarten: “Buurt voor iedereen”

  “Zoals iedereen hier vroeger welkom was in de ‘kliniek Peeters’, zo zal elke Mechelaar welkom zijn na voltooiing van de site.” Dat heeft projectontwikkelaar Pieter Vanhout donderdag gezegd bij de officiële start van de afbraak van het leegstaande ziekenhuis in de Leopoldstraat. De site wordt eind 2024 het thuis van 95 gezinnen en onder meer een hotel, maar de rotatieparking en het parkje komen er voor iedereen.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven