Archiefbeeld van enkele leden van Elentriek, Akabe Albatros en Bernadette De Cat van G-Muziek Heist-op-den-Berg
Volledig scherm
Archiefbeeld van enkele leden van Elentriek, Akabe Albatros en Bernadette De Cat van G-Muziek Heist-op-den-Berg © David Legreve

Coverband Elentriek speelt opnieuw concert voor goede doelen: “Stem uit een lijst van 150 nummers”

Heist-op-den-BergDe Heistse coverband Elentriek speelt op vrijdag 23 december opnieuw het benefietconcert ‘Elentriek voor het Leven’, ten voordele van Casa Di Colore, G-muziek en Akabe Albatros. Net als bij de vorige edities kan het publiek eerst stemmen uit een lijst van 150 Nederlandstalige nummers, waarvan er 30 de setlist halen.

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.
 1. SK Rita Berlaar brengt eigen stickerboek uit: “Deze keer verzamel je onze eigen lokale sterren”
  Berlaar

  SK Rita Berlaar brengt eigen sticker­boek uit: “Deze keer verzamel je onze eigen lokale sterren”

  Wie vanaf maandag 30 januari aankopen doet in Delhaize Berlaar, krijgt daar zeven weken lang ook stickers van SK Rita Berlaar bij. De voetbalvereniging bracht samen met de winkel een stickerboek uit. Met een hoofdstuk over de clubgeschiedenis in het boek en een oud-spelersdag op zaterdag 11 maart wil Rita Berlaar de groen-rode band in de vrijetijdsbeleving van heel wat inwoners opnieuw versterken.