De Chirofeesten vinden dit jaar plaats aan de Oude Liersebaan
Volledig scherm
De Chirofeesten vinden dit jaar plaats aan de Oude Liersebaan © Marc Aerts

Chirofeesten van Chiro Heist-Centrum zijn terug en vinden plaats aan Oude Liersebaan: “Nog een jaar zonder was geen optie”

Heist-op-den-BergDe Chirofeesten van Chiro Heist-Centrum zijn op 2, 3 en 4 juli terug van weggeweest. Op een quiz en fuif is het nog wachten op volgend jaar, maar aan alternatieven geen gebrek. Zo kan je deelnemen aan een retro Chirospel door Heist, een fietstocht volgen of een optreden meepikken op het zomerterras.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.