De meisjes en jongens van Chiro Zonderschot, aan de overvolle brievenbus bij de kleuterschool.
Volledig scherm
De meisjes en jongens van Chiro Zonderschot, aan de overvolle brievenbus bij de kleuterschool. © Antoon Verbeeck

Brievenbus al 2 weken niet geleegd

De brievenbus aan de kleuterschool van Zonderschot wordt al bijna twee weken niet geleegd, tot ongenoegen van de bewoners. Een groot deel van de brieven in de bus was bestemd voor de Chiromeisjes die sinds gisteren terug zijn van kamp. "We vonden het al zo raar dat we geen brieven kregen", aldus de Chiromeisjes.

 1. Kunstenaar Fons Verstreken is er al tien jaar niet meer, maar zijn weduwe houdt zijn atelier zoals het is: “Ik kan geen afscheid nemen van zijn werken”
  PREMIUM
  Rillaar

  Kunstenaar Fons Verstreken is er al tien jaar niet meer, maar zijn weduwe houdt zijn atelier zoals het is: “Ik kan geen afscheid nemen van zijn werken”

  Rillaars kunstenaar Fons Verstreken overleed precies tien jaar geleden. Er stond dan ook een heuse hommage gepland, maar door de coronamaatregelen kon die niet doorgaan. Wij trokken dan maar naar zijn weduwe Yvonne Vanderbruggen (86) die waakt over zijn atelier en alles liet zoals het was toen hij overleed. “Ik heb wel wat opgeruimd maar afscheid nemen van zijn werken kan ik niet.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"