Bouw zwembad dan toch van start

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Twintiger ontkent diefstal van elektrische fiets
  Mechelen

  Twintiger ontkent diefstal van elektri­sche fiets

  Het parket in Mechelen heeft maandag de bevestiging van een verstekvonnis gevraagd tegen een 22-jarige Mechelaar. Die werd recent veroordeeld tot een celstraf van 6 maanden effectief voor de diefstal van een elektrische fiets aan het Hof van Busleyden. De diefstal zelf dateert van oktober 2020. De fiets werd teruggevonden tijdens een huiszoeking bij de beklaagde. Ondanks er camerabeelden waren, ontkende de Mechelaar de diefstal. Zijn advocaat vroeg aan de rechtbank om die camerabeelden goed te herbekijken. “Mijn cliënt was daar aanwezig, maar zat niet op die gestolen fiets”, aldus meester Frank Coel. “De kleur van de schoenzolen komt niet overeen.” Hij ging vol voor de vrijspraak. Onder meer op basis van twijfel.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.