Charlotte werd gefeliciteerd
Volledig scherm
Charlotte werd gefeliciteerd © Marc Aerts

Bloemen, cadeaubon en tekening voor 13-jarige turnster en actrice Charlotte: “Ze heeft Hallaar op de kaart gezet”

HallaarIn Hallaar werd vanavond de 13-jarige turnster Charlotte Verwimp in de bloemen gezet. Familie, buren en sympathisanten, waaronder gemeenteraadslid Marcel Van Hoof (ETA+), kwamen de tiener feliciteren voor haar acteerwerk in de film ‘Stephanie’.

 1. Kasteelpark van Berlaarhof is setting van eerste ‘Verlof in Balderhof’: “Voor velen is het een verborgen parel”
  Berlaar

  Kasteel­park van Berlaarhof is setting van eerste ‘Verlof in Balderhof’: “Voor velen is het een verborgen parel”

  Vereniging Ambiance organiseert elke zaterdagavond in augustus een optreden in het park van kasteel Berlaarhof in Berlaar. Met ‘Verlof in Balderhof’ wil de vereniging inwoners van Berlaar alsnog een culturele zomerse activiteit aanbieden en ook laten kennismaken met het park. “Tijdens de lockdowns heb ik het op de fiets ontdekt”, zegt ‘De Zingende Schoenmaker’ Johan Van Nuffel.
 2. “Geen tijd meer, ongewenst gedrag of een verhuis”: Dierenbescherming Mechelen heeft dezer dagen de handen vol met opvang van dieren
  Mechelen

  “Geen tijd meer, ongewenst gedrag of een verhuis”: Dierenbe­scher­ming Mechelen heeft dezer dagen de handen vol met opvang van dieren

  “Voor elke hond die er vertrekt komen er twee binnen.” Bij de vzw Dierenbescherming Mechelen krijgt men dezer dagen een massa aan honden en kittens binnen. Voor afstand van honden is er zelfs een volle wachtlijst. Er zitten ook meer dan 100 kittens verdeeld over de opvanggezinnen. Een deel van de 111 cane corso’s die eind mei werden opgevangen in Mechelen vond ondertussen een nieuwe thuis.