Rune Van den Notelaer uit Heist-op-den-Berg neemt deel aan The Voice. Haar klasgenoten van het Atheneum steunen haar volop.
Volledig scherm
Rune Van den Notelaer uit Heist-op-den-Berg neemt deel aan The Voice. Haar klasgenoten van het Atheneum steunen haar volop. © David Legreve

Atheneum Heist supportert voor
The Voice-kandidate Rune

Met nog drie dagen te gaan tot de liveshows van ‘The Voice’, stijgt ook in het Atheneum Heist de spanning. Leerlingen Rune  Van den Notelaer (17) uit Schriek is immers één van de twaalf overgebleven kandidaten, ze maakt kans om op vrijdag 24 mei de nieuwe ‘Voice van Vlaanderen’ te worden. “Het is heerlijk om te zien hoe dit onzekere meisje helemaal openbloeit”, zegt directeur Jan Reymenants.

0 reacties

 1. Met Big Brother-finalist Nick Kraft op stap in Herentals: “Ik draaide al in China en op Tomorrowland, maar een crèmeke aan de Kleine Nete, da’s ook genieten, ze ‘bruur’!”
  PREMIUM
  Herentals

  Met Big Bro­ther-finalist Nick Kraft op stap in Herentals: “Ik draaide al in China en op Tomorrow­land, maar een crèmeke aan de Kleine Nete, da’s ook genieten, ze ‘bruur’!”

  Kempen boven! Herentals boven! Twee korte zinnetjes die Big Brother-finalist Nick Kraft (31) hoog in het vaandel draagt. Toen de Morkhovenaar het Big Brotherhuis in Amsterdam verliet, begreep iedere Vlaming - ja zelfs iedere Nederlander - de woordjes ‘bruur’ en ‘zuut’. Beide dialectwoordjes gingen in het huis dan ook dagelijks over de tong van Nick. “Ik heb ervoor gekozen om te laten zien en te laten horen dat ik een echte fiere Kempenaar ben”, vertelt hij. Wij gingen op stap met Nick doorheen zijn thuisbasis ‘Hertals’!”
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels