Sara Goossens en zoontje Rein uit Heist
Volledig scherm
Sara Goossens en zoontje Rein uit Heist © David Legreve

Alleenstaande mama Sara Goossens uit Heist brengt kinderboek rond donorpapa’s uit: “Hopelijk helpt ‘Mijn mama en ik’ andere mama’s bij de communicatie met hun kind”

Heist-GoorSara Goossens (34) uit Heist-Goor heeft met ‘Mijn mama en ik’ een kinderboek rond zwanger worden met de hulp van een donor uit. Inspiratie voor de tekst haalde ze uit haar eigen ervaring als alleenstaande moeder, voor de illustraties dienden gezinsfoto’s met zoontje Rein (2,5 jaar) als inspiratiebron.

  1. Belgische punkpionier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”
    Heist-op-den-Berg/Herentals/Vorselaar

    Belgische punkpio­nier Funeral Dress viert 35ste verjaardag met concerten: “Meer dan 200 shows in de Verenigde Staten. Niemand anders in België kan dat zeggen”

    Punkband Funeral Dress viert binnenkort zijn 35ste verjaardag, zij het met een jaartje uitstel, met concerten in Heist-op-den-Berg en Vorselaar. Frontman Dirk Peeters (57 jaar), een Heistenaar die al 20 jaar in Herentals woont, is de oprichter en het enige originele bandlid. Een verhaal van een mislukte rockrally als debuutshow tot uitverkochte zalen in de Verenigde Staten. “Wij werden zot verklaard toen we op café verkondigde dat we punk gingen spelen.”