Sara Goossens en zoontje Rein uit Heist
Volledig scherm
Sara Goossens en zoontje Rein uit Heist © David Legreve

Alleenstaande mama Sara Goossens uit Heist brengt kinderboek rond donorpapa’s uit: “Hopelijk helpt ‘Mijn mama en ik’ andere mama’s bij de communicatie met hun kind”

Heist-GoorSara Goossens (34) uit Heist-Goor heeft met ‘Mijn mama en ik’ een kinderboek rond zwanger worden met de hulp van een donor uit. Inspiratie voor de tekst haalde ze uit haar eigen ervaring als alleenstaande moeder, voor de illustraties dienden gezinsfoto’s met zoontje Rein (2,5 jaar) als inspiratiebron.

  1. Buitenmuur van AD Delhaize geraakt door vrachtwagen
    Heist-op-den-Berg

    Buitenmuur van AD Delhaize geraakt door vrachtwa­gen

    De brandweer en politie van Heist-op-den-Berg zijn vrijdagmiddag moeten uitrukken naar de Populierenhof. Bij een manoeuvre botste een vrachtwagen tegen de buitenmuur van de leveringspoort van de Delhaize. De brandweer bekeek de situatie, maar moest uiteindelijk niet stutten. Er was geen onmiddellijk instortingsgevaar. De betonnen paal achter de muur was nog intact. De schade aan de muur moet nu wel zo snel mogelijk worden hersteld. Voor de supermarkt brengt het ongeval geen extra problemen met zich mee. De leveringen kunnen nog gewoon doorgaan.