HEIST-OP-DEN-BERG De werken aan het rondpunt op de N10 liggen stil
Volledig scherm
HEIST-OP-DEN-BERG De werken aan het rondpunt op de N10 liggen stil © David Legreve

Aanleg nieuwe ovonde Fabiola ligt stil: “Grondverwervingen zijn nog niet afgerond”

Heist-op-den-BergHet Agentschap Wegen & Verkeer (AWV) beschikt niet over de nodige gronden om de aanleg van een nieuwe ovonde op het punt N10-N15, ook wel bekend als het rondpunt Fabiola, te kunnen verderzetten. De werken lopen hierdoor vertraging op en zullen pas ten vroegste na het zomers bouwverlof heropstarten.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Bim Bam Beieren: 5 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in Mechelen en omstreken
  PREMIUM

  Bim Bam Beieren: 5 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in Mechelen en omstreken

  Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in Mechelen en omstreken waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van Passade in Mechelen tot een aan huis geleverde ontbijtmand in Putte: op deze vijf plekken in de ruime regio rond Mechelen vier jij Pasen.