Laurence en Maxim Daems openen Donutello in de Bergstraat
Volledig scherm
Laurence en Maxim Daems openen Donutello in de Bergstraat © David Legreve

Aan donuts geen gebrek bij nieuwe zaak Donuttello in Bergstraat

Donutzaak Donuttello opent dit weekend tijdelijk de deuren in de voormalige bakkerij Monty in de Bergstraat. Tot 31 december kan je er terecht voor maar liefst 25 verschillende soorten donuts. 

0 reacties

 1. Circus Pipo, dat al sinds maart vorig jaar in Bonheiden verblijft, maakt zich klaar voor eerste nieuwe shows na lockdown: “De zenuwen beginnen te komen”
  Bonheiden

  Circus Pipo, dat al sinds maart vorig jaar in Bonheiden verblijft, maakt zich klaar voor eerste nieuwe shows na lockdown: “De zenuwen beginnen te komen”

  “Als ik al denk aan de eerste bezoekers aan de kassa, begint het in mijn buik te kriebelen.” Bij Circus Pipo staan ze te popelen om vanaf 7 juli opnieuw hun acts voor een publiek te brengen. De circusfamilie verbleef door corona sinds maart 2020 op een weide langs de Putsesteenweg in Bonheiden, een record voor het rondtrekkend gezelschap.
 2. Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen/Rivierenland

  Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivieren­land

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer aardbeien, gevangenissen, Keizer Karel en zelfs muziek staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in onder andere de buurt van Hoogstraten, Lier, Olen, Turnhout, Bornem en Mol. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.