De apotheek in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg
Volledig scherm
De apotheek in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg © Google Maps

37 maanden gevorderd voor overval op apotheek

Heist-op-den-BergHet parket heeft 37 maanden gevorderd tegen Davy V.B. (35) uit Heist-op-den-Berg voor het plegen eind februari van een overval in de Bergstraat.

 1. Haydn-Genootschap viert 25ste verjaardag met tiende Amazing Haydn: “De concerten moeten koste wat kost doorgaan”
  Mechelen

  Haydn-Genoot­schap viert 25ste verjaardag met tiende Amazing Haydn: “De concerten moeten koste wat kost doorgaan”

  Het Haydn-Genootschap bestaat 25 jaar en dat laat de concertorganisator niet ongemerkt voorbijgaan. Voor het jubileum keert het ‘Wiener Klassik’-festival terug naar waar het een kwarteeuw geleden allemaal begon. Het mag een wonder heten dat het genootschap nog bestaat, want het mag dan wel een mooi parcours hebben afgelegd, gemakkelijk was het niet. “Maar moeilijk gaat ook”, zegt artistiek leider Alfons Deleus (74).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.