Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © ANP

Heers pakt uit met grote kerstplannen: “Dit jaar gaan we voor een gigantische schaatsbaan”

HeersHet is nog een paar maanden wachten op de kersperiode, maar in Heers zijn de voorbereidingen al volop aan de gang. Naast de jaarlijkse kerst- of wintermarkt, pakt het gemeentebestuur dit jaar uit met een grote schaatsbaan. “Het wordt tijd dat we opnieuw naar buiten komen, gezellig samen zijn en corona achter ons kunnen laten", klinkt het.

 1. Als Hells Angels in Limburg uitdoven, duikt plots de Duitse concurrent op in Diest: “Wij een criminele organisatie? Schandalig!”
  PREMIUM
  Limburg/Diest

  Als Hells Angels in Limburg uitdoven, duikt plots de Duitse concurrent op in Diest: “Wij een criminele organisa­tie? Schandalig!”

  Herinner u de tijd dat er in Limburg de ene motorclub na de andere uit de grond werd gestampt. Een territoriumstrijd na de drievoudige moord op Outlaws bij een bandencentrale in Maasmechelen in 2011. ‘Een kruidvat dat op ontploffen staat', noemden speurders de Limburgse situatie, maar de Outlaws houden zich sindsdien koest en de aanwezigheid van Hells Angels is kleiner dan ooit. Een vacuüm, en dan springt iemand anders in het gat: MC Gremium, overgewaaid vanuit Duitsland en sinds dit weekend actief in Diest.
 2. RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaakte taarten voor speciale gelegenheden
  PREMIUM
  Peer

  RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaak­te taarten voor speciale gelegenhe­den

  De Peerse Cindy Thijs (45) bakt al heel haar leven heel graag allerlei soorten taarten. Ze deed dat altijd voor haar naaste omgeving, tot ze bij een benefiet in 2019 de smaak helemaal te pakken kreeg. Op 1 oktober startte ze met Cindy.licious.cakes voor het grote publiek. “Het is heerlijk om de glimlach van de mensen te zien verschijnen, wanneer ik de taart voor het eerst tevoorschijn tover. Soms moet ik me inhouden om zelf niet emotioneel te worden", vertelt de keukenprinses. Lees hier alles over onze restotips in Limburg.