Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Photo News

Heers bezorgt met cadeautjesactie kansarme kinderen een gezellige kerst

HeersDe kerstperiode staat voor de deur met warmte, gezelligheid én cadeautjes. Maar voor wie het financieel wat moeilijker heeft, is dat laatste niet vanzelfsprekend. Om elk kind een magische Kerstmis te geven, organiseert het gemeentebestuur van Heers opnieuw een cadeautjesactie. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Opmerkelijk veel nuchtere bestuurders bij verkeerscontrole
  Bilzen / Hoeselt / Riemst

  Opmerke­lijk veel nuchtere bestuur­ders bij verkeers­con­tro­le

  Zaterdag werd er door politie Bilzen-Hoeselt-Riemst een verkeerscontrole georganiseerd in het kader van de nationale campagne ‘Weekend zonder alcohol’. De dispositieven stonden opgesteld op de Maastrichtersteenweg in Riemst, de Maastrichterstraat in Bilzen en op de Bilzersteenweg in Hoeselt. “Er zaten opmerkelijk veel voorbeeldige bestuurders achter het stuur als BOB, terwijl de passagiers wel een glaasje op hadden”, analyseert de politie.