Een beeld van het gemeentehuis van Heers.
Volledig scherm
Een beeld van het gemeentehuis van Heers. © BELGA_PLUS (YORICK JANSENS)

Gemeentehuis Heers vormt inzamelpunt voor spullen voor slachtoffers noodweer

HeersIn navolging van andere gemeenten en steden heeft ook Heers een inzamelpunt op poten gezet na het noodweer van afgelopen week.

 1. Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinternieuw gebouw in Alken-centrum: “Het was hier écht tijd voor geworden”
  PREMIUM
  Alken

  Bewoners van WZC Cecilia verhuizen eindelijk naar splinter­nieuw gebouw in Al­ken-cen­trum: “Het was hier écht tijd voor geworden”

  Het was een spannende dag voor alle 87 bewoners van het woonzorgcentrum Cecilia in Alken. Zo namen zij dinsdagmiddag hun intrek in het splinternieuwe gebouw op de Boskoopweg, wat voortaan hun nieuwe thuis zal zijn. Een vermoeiende verandering voor de bewoners, maar eentje waar het woonzorgcentrum al vijftien jaar lang naar snakte. “Ons oude gebouw drie kilometer verderop? Dat was toen eigenlijk al afgeleefd.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.