Naya bier 
Jan Loos van Welkom wolf met twee flesjes Nayabier.
Volledig scherm
Naya bier Jan Loos van Welkom wolf met twee flesjes Nayabier. © Mine Dalemans

Welkom Wolf verkoopt Nayabier om gerechtskosten te betalen: “Gebrouwen waar Naya leefde en jongen kreeg”

Naya de wolf is niet meer, maar haar ziel laten we eeuwig voortleven, dachten ze bij Welkom Wolf. Die vereeuwiging vind je voortaan terug in een glas bond bier van 7%. Het Naya-bier is gebrouwen in Hechtel-Eksel bij huisbrouwerij De Logt. “Daar waar zij rondliep én vermoord werd", zegt Jan Loos van Welkom Wolf. De opbrengst gaat naar de vzw en de gerechtskosten.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.