Naya bier 
Jan Loos van Welkom wolf met twee flesjes Nayabier.
Volledig scherm
Naya bier Jan Loos van Welkom wolf met twee flesjes Nayabier. © Mine Dalemans

Welkom Wolf verkoopt Nayabier om gerechtskosten te betalen: “Gebrouwen waar Naya leefde en jongen kreeg”

Naya de wolf is niet meer, maar haar ziel laten we eeuwig voortleven, dachten ze bij Welkom Wolf. Die vereeuwiging vind je voortaan terug in een glas bond bier van 7%. Het Naya-bier is gebrouwen in Hechtel-Eksel bij huisbrouwerij De Logt. “Daar waar zij rondliep én vermoord werd", zegt Jan Loos van Welkom Wolf. De opbrengst gaat naar de vzw en de gerechtskosten.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Eerste dubbelinterview met gezworen vijanden over wolven in Vlaanderen: “Ik blijf erbij, Naya is gedood door jager”
  PREMIUM

  Eerste dubbelin­ter­view met gezworen vijanden over wolven in Vlaanderen: “Ik blijf erbij, Naya is gedood door jager”

  Sinds Vlaanderens eerste wolf in tweehonderd jaar - Naya - in mei vorig jaar van de radar verdween in de natuur rond Leopoldsburg, laat Jan Loos van welkomwolf.be geen kans onbenut om de banvloek over jagers uit te spreken. "Want zij hebben Naya opzettelijk vermoord, daar neem ik geen woord van terug." Gevolg? Enorme reputatieschade binnen de Vlaamse jagerij. "Ik word zelfs vergeleken met Hitler en Dutroux", zegt Maarten Goethals van de Hubertus Vereniging Vlaanderen. "Het fatsoen is volledig wég."