Wendy Maes, Kelly Leenaerts, Joris en Lieselotte Verkoyen en Jan Vanbriel.
Volledig scherm
Wendy Maes, Kelly Leenaerts, Joris en Lieselotte Verkoyen en Jan Vanbriel. © RV

Vier horecazaken slaan handen in elkaar voor ‘Knabbels en Babbels on Tour’

Eksel/OverpeltHet Overpelts fietscafé De Ballasthoeve zal samen met het Overpelts café Het 8ste Sacrament, het Ekselse café ‘t Terraske en traiteurdienst Barbelicious (bekend van Campo Fuego) starten met een ‘Knabbels en Babbels on Tour’. Bedoeling is om vier fietstochten en drie wandeltochten te combineren met een smakelijke toevoeging. 

 1. Victor (50) lanceert safaritenten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”
  PREMIUM
  Hasselt

  Victor (50) lanceert safariten­ten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”

  Ontspannen in coronatijden: voor velen is het gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar een noodzaak waar Victor Lekanne (50) ons al te graag mee wil helpen. Zo ontwikkelde de Hasseltse ondernemer een safaritent in maar liefst zeven verschillende maten en soorten, bedoeld om Limburger én Belg van een deugddoende staycation in eigen tuin te voorzien. “Een plek waar we kunnen loskomen van telewerk en het hoofd kunnen leegmaken, ook nu ons favoriete restaurant gesloten is", zegt de Hasselaar.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den