Onderzoekers aan het werk bij het drugslab in Hechtel-Eksel, eind januari 2019.
Volledig scherm
Onderzoekers aan het werk bij het drugslab in Hechtel-Eksel, eind januari 2019. © BELGA

Twee verdachten in Nederland gearresteerd voor dodelijk drugslab in Hechtel-Eksel

De Nederlandse politie heeft deze ochtend twee verdachten gearresteerd voor betrokkenheid bij een dodelijk drugslab in Hechtel-Eksel. De twee verdachten zijn 22 en 35 jaar oud en komen uit Eindhoven. Dinsdag 29 januari 2019 liep bij de politie in Eindhoven via 112 een melding binnen dat er drie doden lagen in een bedrijfspand in Hechtel-Eksel waar een drugslab was ingericht.

  1. De coronacijfers in Hechtel-Eksel van woensdag 14 oktober

    De coronacij­fers in Hech­tel-Ek­sel van woensdag 14 oktober

    In Hechtel-Eksel zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 14 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Hechtel-Eksel op 112 te liggen. Omdat Hechtel-Eksel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Hechtel-Eksel van donderdag 15 oktober

    De coronacij­fers in Hech­tel-Ek­sel van donderdag 15 oktober

    In Hechtel-Eksel zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 17 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Hechtel-Eksel op 136 te liggen. Omdat Hechtel-Eksel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.