Illustratiefoto geannuleerd
Volledig scherm
Illustratiefoto geannuleerd © Gemeente Vosselaar

Sylvestertocht geannuleerd

Hechtel-EkselDe Sylvestertocht van W.S.V. De Anjertrippers vzw op Tweede Kerstdag, zondag 26 december is geannuleerd.

 1. Hoeveel meer betaal je vandaag voor een vast tarief dan vóór de energiecrisis?
  Mijnenergie

  Hoeveel meer betaal je vandaag voor een vast tarief dan vóór de energiecri­sis?

  In 2022 bereikten de energieprijzen een recordniveau. De consument kon toen een tijdlang enkel nog voor een variabel tarief opteren. Ondertussen bieden vier energieleveranciers opnieuw een vast tarief aan. Maar waar bevinden de prijzen hiervan zich ten opzichte van de - stabiele - energiemarkt die we voor de crisis kenden? En zijn er grote verschillen van leverancier tot leverancier? Mijnenergie.be overloopt de cijfers.
 2. MIJN TUIN. Welkom op het unieke dakterras van landschapsarchitecte Dina Deferme in hartje Hasselt: “Moeilijkste tuin die ik ooit ontworpen heb”
  PREMIUM

  MIJN TUIN. Welkom op het unieke dakterras van landschaps­ar­chi­tec­te Dina Deferme in hartje Hasselt: “Moeilijk­ste tuin die ik ooit ontworpen heb”

  Rozenperkjes tussen een gladgestreken gazon met halverwege een fonteintje, of net één brok wilde natuur? Zo divers de ‘groene smaak’ van de Vlaming is, zo divers zijn de Vlaamse tuinen. In deze reeks gaan wij op zoek naar de meest bijzondere groene oases, en landen doen we vandaag bij landschapsarchitecte Dina Deferme (62) in Hasselt. Meer dan 30 jaar lang liet ze bezoekers van over de hele wereld meegenieten van haar wereldberoemde tuin in Stokrooie. Die ruilde ze intussen noodgedwongen in voor een unieke daktuin én romantische patio midden in de stad. Wij snoven er de geur op van de mooiste rozen, die mee naar de stad verhuisd zijn.
  Hasselt