Kim Van Heel nam het label in ontvangst
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Van Heel nam het label in ontvangst © UNIZO

Likeurfabriek Korhaan wordt bijna 200 jaar na oprichting bekroond voor vakmanschap

HechtelLikeurfabriek Korhaan uit Hechtel maakt al sinds 1833 gins, likeuren, jenevers en advocaten met natuurlijke grondstoffen. Dit verfijnde eeuwenoude vakmanschap bekroont UNIZO Limburg nu met het Handmade in Belgium-label. “De manier waarop zaakvoerder Kim Van Heel verder schrijft aan dit verhaal, met zoveel respect voor eeuwenoude tradities en ambacht, is fantastisch!”, vat gedelegeerd bestuurd van UNIZO Bart Lodewyckx samen. 

 1. MIJN TUIN. Welkom op het unieke dakterras van landschapsarchitecte Dina Deferme in hartje Hasselt: “Moeilijkste tuin die ik ooit ontworpen heb”
  PREMIUM

  MIJN TUIN. Welkom op het unieke dakterras van landschaps­ar­chi­tec­te Dina Deferme in hartje Hasselt: “Moeilijk­ste tuin die ik ooit ontworpen heb”

  Rozenperkjes tussen een gladgestreken gazon met halverwege een fonteintje, of net één brok wilde natuur? Zo divers de ‘groene smaak’ van de Vlaming is, zo divers zijn de Vlaamse tuinen. In deze reeks gaan wij op zoek naar de meest bijzondere groene oases, en landen doen we vandaag bij landschapsarchitecte Dina Deferme (62) in Hasselt. Meer dan 30 jaar lang liet ze bezoekers van over de hele wereld meegenieten van haar wereldberoemde tuin in Stokrooie. Die ruilde ze intussen noodgedwongen in voor een unieke daktuin én romantische patio midden in de stad. Wij snoven er de geur op van de mooiste rozen, die mee naar de stad verhuisd zijn.
  Hasselt
 2. Extrema Outdoor loopt stilaan op zijn einde, maar “alle verwachtingen zijn ingelost!”
  PREMIUM

  Extrema Outdoor loopt stilaan op zijn einde, maar “alle verwachtin­gen zijn ingelost!”

  Maar liefst 70.000 festivalgangers trokken dit weekend naar recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren om daar te genieten van hét festival voor de technoliefhebber. De twaalfde editie van Extrema Outdoor loopt stilaan op zijn einde, maar niet zonder er deze laatste festivaldag nog een lap op te geven. Met opvallende outfits, zotte dansmoves, en kleppers van DJ’s, blikken we terug op een geslaagd weekend: “Hierna vallen we weer in een zwart gat!”
  Houthalen-Helchteren