Claudia en Peter in hun kapperszaak.
Volledig scherm
Claudia en Peter in hun kapperszaak. © Karolien Coenen

Het groenste kapsalon van Limburg: “We gebruiken alleen natuurlijke producten”

Kapsalon ‘La Gare du Haar’ is wellicht het groenste in onze provincie. Niet dat iedereen er met groene lokken terug naar buiten wandelt, maar wel op het vlak van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. “Het geheim zit in de details”, vertellen zaakvoerders Peter en Claudia.

0 reacties

 1. 16 unieke bronzen beelden gestolen bij kunstenaar Staf Timmers: “En ik ben zo bang dat daders zullen terugkeren”
  PREMIUM
  Houthalen

  16 unieke bronzen beelden gestolen bij kunstenaar Staf Timmers: “En ik ben zo bang dat daders zullen terugkeren”

  “Het idee dat die daders zo bruut te werk gaan, puur voor het brons: dat doet me pijn.” De vermaarde kunstenaar Staf Timmers (82) zit in zak en as, nu dieven voor de tweede keer bij hem hebben toegeslagen. Ze hadden het gemunt op de bronzen beelden in zijn indrukwekkende tuin. Maar liefst 16 zijn er gestolen. “Het weegt zo zwaar op mij en mijn vrouw. Gelukkig krijg ik veel steunbetuigingen van mensen die mijn tuin hebben bezocht.”
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.