Het nieuwe geboortepakket.
Volledig scherm
Het nieuwe geboortepakket. © Gemeente Hechtel-Eksel

Geboortepakket bevat nu ook huisvuilzakken en badcape

Hechtel-EkselIn Hechtel-Eksel worden pasgeboren baby’s verwelkomd met een geboortepakket. Vanaf 2021 is het uitzicht daarvan veranderd. Zo vind je er onder meer huisvuilzakken en een badcape in terug. Ook de afhaallocatie verhuist van het gemeentehuis naar het KIK. Zo leren kersverse ouders meteen de plaats kennen waar ze met al hun zorgen en vragen terechtkunnen.

 1. Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacrisis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”
  PREMIUM
  Maaseik

  Limburgse Joyce (23) schrijft emotioneel nummer over impact coronacri­sis op mentale gezondheid: “Grote stap om gevoelens te tonen”

  ‘Aan het einde van de tunnel is het licht nog uit’. Een zin die in tijden van corona erg herkenbaar is. Het perspectief blijft voor velen uit, en dat hakt er mentaal hard in. Zo ook voor Joyce Vanderhoydonck (23). De Maaseikse singer-songwriter pende haar gevoelens neer in een emotioneel lied genaamd ‘Met Jou’. “Eerlijk, het gaat momenteel niet goed met me op mentaal vlak. Door hiermee naar buiten te komen, hoop ik anderen een hart onder de riem te steken”, klinkt het.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"